1 Ingredient Mini Puff Pastry Croissants * Blätterteig-Mini-Croissants

Hallo ihr Lieben, ich habe immer mehrere Blätterteige in meinem Kühlschrank/ Gefriertruhe. Blätterteig passt perfekt zu süßen und herzhaften Gerichten, was ihn zu einem absolut vielseitigen und unverzichtbaren Bestandteil in der Küche macht!

1 Blätterteig

Backofen auf 200° C Ober/Unterhitze vorheizen
Blätterteig ausrollen.
Schneide ihn in Dreiecke.
Dann von der flachen Kante zur Spitze hin ausrollen und an der Spitze mit etwas Pflanzenmilch bestreichen.
ca 20 min backen
voilà: die einfachsten Mini-Croissants aller Zeiten

(Please scroll down for english translation)

Hello Lovlies, I always have several sheets of puff pastry in my freezer. The dough’s flakiness perfectly compliments sweet and savory dishes, which makes it a totally versatile—and completely necessary—fixture in your kitchen!

1 Puff pastry

Preheat oven to 200° C
Simply roll out your puff pastry.
Cut your puff pastry sheet into triangles.
Then, start rolling from the flat edge towards the point, sealing at the point with a bit of plantbased milk.
Bake these petite cuties until lightly golden brown (about 20 minutes)
voilà: the easiest mini croissants ever

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