Cinammon Snow Crystal ice * Zimteiskristalle

Hallo Ihr Lieben, die Tage hatte ich endlich mal ein Rezept getestet, welches an Weihnachten als Dessert serviert werden kann. Es ist relativ einfach und Du benötigst nur ein paar Zutaten.

200 gr gemahlene Bio Mandeln (oder Haselnüsse)
3 EL Cashewmus (oder Mandelmus)
4 EL Agavendicksaft
3 TL Zimt
ca 100 ml Wasser

Die Zubereitung geht recht schnell. Man nehme die Zutaten und nur 50 ml Wasser und vermischt das ganze im Mixer. Nach und nach das restliche Wasser hinzufügen. Die Masse dann in eine Silikonform Deiner Wahl einfüllen und einfrieren. Kann man schön vorbereiten. Vor dem Servieren ca 10 min vorher antauen. Mit Agaven Syrup und Zimt servieren.

(Please scroll down for english Translation)

snowflake

snowflake1

Hello Lovlies, I saw this recipe on Pinterest and I tried this a few days ago. This will be on my christmas dessert list this year! So easy to make and very delicious. Used snow crystal silicon mold for this dessert.

200 gr ground organic almonds (or hazelnuts)
3 tbsp Cashewmus (or almond)
4 tbsp agave syrup
3 tsp cinnamon powder
ca 100 ml of water

Add all ingredients and 50 ml of water in a a food processor and mix well. Gradually add the rest of the water and continue mixing. Spoon your cinnamon mixture into the silicon molds. Place the mold in your freezer.  About 10 minutes before serving, remove from the freezer and let stand. Serve with cinnamon powder and agave syrup.

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