Chocolate Cake in a Mug and Peanut Butter Fudge Frosting* Tassenkuchen mit Erdnussbutter-Kakao Frosting

This quick and easy chocolate cake recipe will change your life! You need a large coffee mug. You can now have chocolate cake whenever you want.

2 tbsp cocoa powder
3 tbsp spelt flour
Pinch of salt
2 tsp xylitol or sugar works as well
1/4 tsp baking powder
2-3 tsp coconut oil or vegetable oil (I used coconut oil)
3 tablespoons milk of choice (I used soy milk)

Add dry ingredients to mug, mix well with a fork. Add liquid, stir, then transfer to a coffee mug. Microwave 30-40 seconds OR cook in a 350 F/180°C oven for about 14 – 20 minutes.

Frosting

1/4 cup peanut butter
4-8 tsp pure maple syrup
2 tbsp cocoa powder
4 tsp milk of choice, or more for thinner frosting ( I used soy milk)

Blend all Ingredients in a small food processor. Enjoy!! Store frosting in the fridge.

2015-08-08 12.12.19.png

2015-08-08 12.12.04.png

2015-08-08 12.12.51.png

 

Advertisements

2 Kommentare

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s