Chocolate Brownies á la Björn Moschinski

Last night I made some brownies for my co workers but about the heat without ganache!(german translation click here)

500 g flour
350 g cane sugar
170 g cocoa powder
1 Pck. Bourbon-Vanilla sugar
1½ Pack. baking powder
Pinch soda
650 ml soy milk
150 ml rapeseed oil

Optional : 200 g dark chocolate , decorated like almond, cranberries etc.

Directions:

Preheat the oven to 210 ° C convection. Mix the dry ingredients . Then add milk and oil and mix well. Line a baking sheet with parchment paper and place the dough into it . Bake about 15-18 minutes. After cooling, you can cover them with chocolate and decorate with almonds and cranberries or whatever you like

 

brownies
Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s